Login
FacebookFlickrTwitterYoutube
Get your free website from Spanglefish

Aladdin en de Wonderlamp

Wat een geweldig spektakel is het weer geweest, waarin 120 danseressen en een verteller de zaal wisten te beroeren.

Balletdocente Jacqueline Gielen heeft hiervoor naast de algehele leiding ook de choreografie van alle dansen en de muziekselectie voor haar rekening genomen. Het mooie decor is gemaakt door Roel Sanders en tekstbewerking door Ron Bosmans. Muziekmontage en bediening Geert Keijzers en belichting Thijs Houwen. En... een grote groep vrijwilligers actief achter de schermen en natuurlijk het bestuur van de balletschool.

En zo begon het op de markt van Akrraba:

Zoekt u iets speciaals? Dan heb ik hier iets heel aparts!
Oh… ik zie u denken… een doodgewone lamp? Let op wat ik u zeg: het gaat niet altijd om de buitenkant. Het is de binnenkant die telt! Dit is niet zomaar een lamp. Deze lamp veranderde het leven van een jongen. Een jongen die, net zoals deze lamp, méér was dan hij leek. Hij was namelijk een ruwe diamant…

 

En het eindigt: Met het grote feest, de lang verwachte bruiloft tussen Aladdin en Jasmine kan beginnen.
En zo eindigt ook dít sprookje weer met… ‘Eind goed… al goed.’

Natuurlijk wordt als blijvende herinnering weer een mooie film op DVD en de foto's van de Generale, de 1e en 2e Voorstelling op DVD tegen een kleine vergoeding aangeboden.

Wat een geweldige voorstelling en weer beter dan de laatste, met geweldige muziek, was een veel gehoorde opmerking uit het publiek. In de zaal waren geemotioneerde gezichten te zien toen iedereen weer op het podium kwam om een oorverdovend applaus in ontvangst te nemen.

Iedereen verdient een pluim voor inzet en succes van de voorstelling, maar alle vrijwilligers wil ik erg bedanken voor hun bijdrage, zonder jullie zijn voorstellingen van deze omvang niet mogelijk.

Bedankt,

Jacqueline Gielen

 

Click for Map


het aantal pagina bezoeken sinds 1 mei 2006

Follow gielenballet on Twitter
volg me op twitter
site map | cookie policy | privacy policy | accessibility statement